zaterdag 6 juli 2013

Dr.R.A. Eckstein.


Hey iedereen.
Vandaag heb ik voor jullie een review over heel veel samples van dr.R.A. Eckstein. We hebben deze gekregen van Chantal van Zuuren, van beautysalon Splendeur: waar ik al een artikel over heb geschreven. Maar wij hebben dus een tasje met samples gekregen en die wil ik in dit artikel voor jullie reviewen.
Het zijn er aardig wat dus lees snel verder.



We beginnen bij het begin : linksboven op de foto zie je het blauwe zakje. Dit is een reinigingsolie. Het grappige hiervan is dat de olie blauw is ! Dit is een reinigingsolie voor de gevoelige en droge huid. De olie is heel mild. En hij kalmeert je huid. Hij verwijderd je verhoornde huidcellen en de laatste restjes make-up. In deze olie zitten Azuleen en kamille-extracten. Een volle fles van 150 ml kost rond de €16,00.

Dan de reinigingsmelk. Dit is wederom een lekker mild product. Het fijne aan deze melk is dat er geen parfum aan is toegevoegd. En hij is geschikt voor alle huidtypen. De natuurlijke plantaardige-oliën zorgen ervoor dat je huid in balans blijft. Een volle fles van 150 ml kost rond de €11,00.

Dan alweer de laatste van deze foto de oog make-up remover gel. Deze gel moet je gebruiken voordat je 's avonds je gezicht gaat reinigen. Deze gel is super zacht en verwijderd je oog make-up goed op een zachte manier. Deze gel bevat vitamine A en E. Ook deze is vrij van parfum. Ook wel fijn om te weten is dat hij door oogartsen is getest. een volle fles van 150 ml kost rond de €13,00.


We beginnen weer links bovenin. Dit keer met een vitamine crème. Dit is een crèmemasker met vitamines dus. Het is een masker voor de normale tot droge huid. Eigenlijk is dit een product dat speciaal voor de wintermaanden is maar in de zomer is een maskertje natuurlijk ook altijd nog lekker. Ook zitten hier vitamine A en E in. Een full size van 50 ml kost rond €9,50.

Dan een pasta met azuleen. Deze pasta moet je plaatselijk aanstippen op je puistje. Na het gebruiken van deze pasta gaat je puistje snel weg. Ook voorkomt hij littekenvorming. Hier zit ook vitamine B-complex in. Een potje met 15 ml kost rond de €10,00.

Dan een gezichtspeeling. In deze peeling zitten kleine korrels op basis van huidvriendelijk jojobagranulaat.
Het verwijderd voorzichtig de onzuiverheden van het huidoppervlak. Na dat je deze peeling hebt gebruikt voelt je huid gladder en zachter aan. Hier zit ook geen parfum in. Een potje van 15 ml kost rond de €12,50.


Dan een dagcrème. Deze dagcréme is vochtherstellend dat kan je zien maar ook voelen ! Er zitten ook oliën in uit de sinaasappelschil. ( hihi ) Ook echt een voordeel vind ik dat er een UV-filter in zit en ik weet dat dat niet voldoende is voor een hele dag want het is geen zonnebrand of iets dergelijks maar het is toch een begin en dat vind ik alvast fijn. Een flesje van 50 ml kost rond de €15,00.

Dan het gele zakje. Dit is een oog toner. Deze oogcrème kalmeert en versterkt. Hij verzorgd de oogleden goed en stabiliseerd de haarvaatjes in je oogzone. Deze crème is geschikt om een oogbadje mee te maken. Er zit vitamine B in. Op de verpakking staat nog wel duidelijk erbij dat je het niet mag gebruiken bij kinderen onder de drie jaar. Een flesje met een inhoud van 150 ml kost rond de €15,00.

Als een na laatste een gezichtslotion. Het is een verfrissende en stimulerende lotion. Hij is voor de normale en jonge huid. Deze lotion moet je na het reinigen van je gezicht aanbrengen want dan verwijderd hij zacht de restanten van de reinigingsmelk. Met oliën van lavendel en sinaasappel. Een flesje van 250 ml kost rond de €15,00. Die van 150 ml kost rond de €10,00.

En alweer als laatste een vitamine crème. Deze crème verzorgd de huid goed en is rijk aan vitaminen. Hij maakt je huid extra elastisch en helpt tegen negatieve weersinvloeden of klimaatveranderingen. Hij is rijk aan vitamine A en E. Ook is er bijenwas in verwerkt. Ook dit is een hele fijne crème. Een potje met een inhoud van 50 ml kost rond de €22,00.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen ! 


~ xxx ~











Geen opmerkingen:

Een reactie posten